Henna Brows uitgebreid

Wat je wilt weten over Henna Brows

Wat is Henna Brows

Brow Henna is een effectiever manier en natuurlijker alternatief voor traditionele wenkbrauwkleuring. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht geverfd, en netjes afgewerkt met make-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren. De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wil zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen. Het is hierdoor een veilig product om te gebruiken. 

De voordelen van Henna zijn: 

  • Kleur blijft 4 tot 6 weken op de haartjes
  • Kleur blijft 5 tot 10 dagen op de huid
  • Een breed assortiment aan kleuren en de mogelijkheid om kleuren te mengen
  • Laag risico op allergieën
De werkwijze

Voordat de behandeling begint worden uw wensen besproken en worden de mogelijkheden uitgelegd. Daarna gaan we over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de wenkbrauwen zullen wij starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met make-up zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Een Henna behandeling duurt ongeveer 60 minuten.


Verzorging

De juiste nazorg is belangrijk. We zullen dit uitvoerig bespreken in de salon na de behandeling zodat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw wenkbrauwen. Na de behandeling dien je de eerste 12 uur oliehoudende producten en nat maken te vermijden. Daarna kan je doen alles doen wat je voorheen gewend was. Let wel op veelvuldig gebruik van oliehoudende producten kunnen invloed hebben op houbaarheid van de kleur. 

Een Henna behandeling kost € 25,-Begin je dag met mooie wenkbrauwen!