PMU behandelingen

Permanente make-up voor man en vrouw

De behandeling van PMU bestaat uit meerdere sessies om een mooi en strak resultaat te krijgen. Gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig. Het pigment blijft gemiddeld 8 maanden tot drie jaar zitten. Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl! 

Wenkbrauw

Altijd al gedroomd van het zo opstaan en weinig meer aan je uiterlijk hoeven te doen? Wenkbrauwen geven het gezicht karakter. Ze bepalen de vorm, uitdrukking en uitstraling van het gezicht. 

Bekijk hier de uitgebreide behandeling

Eyeliner

De ogen zijn de blikvangers van het gezicht. Door een eyeliner te plaatsen laat je jouw ogen stralen. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat de eyeliner past bij de vorm van jouw ogen

Bekijk hier de uitgebreide behandeling

Lippen

Permanente make-up lippen zorgen voor verzorgde lippen zonder deze continue bij te werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur.

Bekijk hier de uitgebreide behandeling


Twijfel je nog over permanente make-up?

We kunnen je wenkbrauwen eerst verven, zodat je kan zien wat het met de kleur doet en hoe het staat in je gezicht. Als we de wenkbrauw in een mooie vorm brengen kan dit veel goed doen voor het gezicht. Het geeft het gezicht een open uitdrukking en kan de ogen extra onder de aandacht brengen. Een heerlijke verwen behandeling voor je wenkbrauwen. We kunnen ze ook epileren en harsen. Ook kunnen we dit met de wimpers doen zodat je oogopslag een extra mooie uitdrukking heeft.


Met veel zelfvertrouwen de deur uit?