Tanden bleken

Een lach staat je goed!

Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Volgens onderzoek wil 85 procent van alle mensen wittere tanden. Het ProfiLach concept kan deze wens realiseren. Betaalbaar en ook voor gevoelige tanden.

Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide 

ProfiLach is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van lange termijntests.
Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden. De ProfiLach Gel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen. 

Het gebit als statussymbool 
Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling? 

Het is van heel veel factoren afhankelijk. Het beste resultaat behaal je als de cliënt naar een mondhygiënist is geweest en een gebitsreiniging heeft ondergaan.
Bleken werkt het beste met natuurlijke tanden. Implantaten, bruggen en kronen kleuren vaak een beetje mee omdat deze ook vuil aannemen. 

Een behandeling kost € 79,- en dit is inclusief onderhoudspakket. Ga vandaag nog voor witte tanden!