PMU behandelingen uitgebreid

Wat je wilt weten over PMU behandelingen

Wat is permanente make-up

Bij permanente make-up pigmenteren we met een naald het pigment met een snelheid in de huid. Het pigment wordt aan gebracht in de lederhuid op ongeveer 1,5 – 2 mm diepte. Doordat we in het bovenste deel van de lederhuid blijven zal er een uitstoot zijn van 40-60%. We brengen het pigment aan tussen de cellen en daardoor komt er een deel in de opperhuid terecht die dit pigment zal opruimen door zijn werking. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging.

De behandeling van de PMU bestaat uit meerdere sessie om een mooi en strak resultaat te krijgen. Gemiddeld zijn er wel 2-3 behandelingen nodig. Het pigment blijft gemiddeld 8 maanden tot drie jaar zitten dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl! Het mooiste is wel als je afhankelijk van jouw huidtype ieder jaar een Touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet te veel vervaagt. In het geval wanneer het model compleet is vervaagd voor meer dan 80% zal dit geen Touch up behandeling meer zijn maar een compleet nieuwe zetting als behandeling

Voor wie is permanente make-up geschikt?

– Permanente make-up is geschikt voor zowel vrouwen als mannen
– Personen met een gevoelige en/of allergische huid
– Als je geen tijd hebt, of wilt maken om make-up aan te brengen
– Wanneer je dunne of geen wenkbrauwen hebt
– Als je smalle lippen of vage contour lijnen hebt
– Wanneer je verzorgt uit bed wilt stappen
– Voor mensen met een allergie bij gewone make-up
– Wanneer je veel sport, zeker wanneer u veel zwemt
– Wanneer je frequent naar de sauna gaat
– Wanneer je een chemokuur moet ondergaan


Waar passen we PMU op toe?

Wenkbrauwen

Altijd al gedroomd van het zo opstaan en weinig meer aan je uiterlijk hoeven te doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Wenkbrauwen geven het gezicht karakter. Ze bepalen de vorm, uitdrukking en uitstraling van het gezicht. 

Jij als klant staat centraal bij PMU Beauty Salon en samen gaan we kijken naar wat er bij jou het beste past. Ik wil dat jij als klant met een grote glimlach en tevreden de deur uitgaat.  

De technieken heb ik geleerd van zeer ervaren en kundige docenten. Door veel oefenen en de nieuwste technieken mijzelf kundig te maken blijf ik mezelf ontwikkelen. Zo beheers ik de Shading /Powder Brow Ombré en Microblading techniek. 

Eyeliner

De ogen zijn de blikvangers van het gezicht. Door een eyeliner te plaatsen laat je jouw ogen stralen. Ben je meer van de natuurlijke look of wil je een wat meer sprekend resultaat. Alles is mogelijk bij ons. Samen zullen we kijken naar wat het beste bij jou past en haalbaar is. Ik zal ervoor zorgen dat de eyeliner past bij de vorm van jou ogen en een natuurlijk expressie geeft. 

Wil je alleen een infralash, een brede lijn, of een dubbele eyeliner met 2 kleuren? Alles is mogelijk.


Lippen

Geef je lippen een boost met permanente make-up. PMU blijft altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht straalt!

Bij de Lipliner wordt er een uiterst dun lijntje rondom uw mond geplaatst. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw eigen lip kleur waardoor er een zo mooi mogelijke natuurlijke uitstraling ontstaat. ook kan zo lichte asymmetrie worden opgelost.

Bij de Lipliner & Shading wordt de lipliner geschaduwd. Eerst zal de lipliner zacht geplaatst worden en daarna met een speciale schaduwtechniek de contourlijn ingekleurd. Zo kunnen zichtbare oneffenheden worden weggewerkt. 

Bij Full Lips worden de lippen volledig ingekleurd. De perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur.Nu ben je zeker van je zaak!